Dean Smith & William

2015 Tokyo Pro

Intre 21 si 23 august a avut loc Malibu Tokyo Pro. Concurs din categoria Wakeboard World Series ce a avut loc pentru prima data in Japonia, si mai precis in Odaiba Beach, Tokyo.

Fiind prima competitie majora, internationala ce a avut loc in Japonia, mai toata lumea a stat cu ochii atintiti pe Shota Tezuka si mare ne-a fost mirarea cand Shota nu a reusit sa se califice in finala. Dar, dupa cum il stim pe Shota, el este un tip emotiv, iar faptul ca toti prietenii si familia au fost aproape, a pus o mare presiune pe umerii lui.

La categoria fete au intrat in concurs primele rideritze din top dar si cateva fete de viitor din Japonia. Singura careia i-am simtit lipsa pe apa a fost Amber Wing, sau mai bine zis mama Amber Wing pentru ca Amber tocmai a adus pe lume, acum 1 luna si jumatate, un baietel. Castigatoarei acestei categorii a fost, fara doar si poate, Dallas Friday cu set-up ei magic Ronix LimeLight.

 

La categoria barbati, Dean Smith a facut regula! Si acest lucru se intampla dupa ce, acum cateva luni a suferit o accidentare destul de grava. Si in plus, de ceva timp am aflat ca nici nu mai doarme bine noaptea, el devenind tatic :) Dean este sotul lui Amber Wing si tatal lui William. Si pentru ca vorbeam de Amber, ea a fost prezenta impreuna cu William si l-au incurajat pe Dean de pe dock. Se pare ca acest lucru a fost exact ce avea nevoie Dean pentru a lua medalia de aur. Si in plus, l-a luat si pe William pe podium, pentru a se obisnui de mic cu prima treapta a podiumului.

Set-ul lui Dean Smith este format din wakeboardul Ronix Code si bootsi Ronix Code 55 – colectie creata chiar de el.

 

Dean Smith & Amber Wing

Comments

comments