How to

Cum sa-ti alegi wakeboardul

Te-ai apucat de wakeboarding si te-ai indragostit iremediabil… sau, vrei sa te apuci de wakeboarding si vrei sa-ti cumperi echipamentul tau… sau, prietenul/prietena face acest sport si tu vrei sa-i faci un cadou ce-i va aminti de tine in momentele cele mai frumoase – atunci cand va fi pe apa si va zambi de placere ;) … dar nu esti sigur ce trebuie sa stii despre un wakeboard inainte sa-l cumperi.  Cum faci?

Wakeboardul se cumpara in functie de greutatea, inaltimea si abilitatile riderului. Daca la primele doua sa zicem, toata lumea s-ar descurca ramane partea cu “abilitatile”. Cum rezolvam acest lucru? Cum ne dam seama de abilitati daca suntem de-abia la inceput si nu stim prea multe lucruri, sau daca nu ne-am dat niciodata, ce facem?

Ei bine, exista o rezolvare pentru toate.

RONIX Wakeboards Romania a facut un parteneriat cu cea mai buna scoala de wakeboard din tara – Academia de Ski-Nautic & Wakeboarding Junior si impreuna cu expertul Ronix iti pot spune exact ce board ti se potriveste pentru stilul tau de ride.

Mai precis, daca nu te-ai dat niciodata, te invitam la Academie sa faci cursul de initiere, sa ne imprietenim si expertul Ronix sa-ti spuna ce board ar fi potrivit pentru tine.

Daca te-ai mai dat si esti in cautarea celui mai bun echipament pentru tine, atunci te asteptam la Academie sa ne arati stilul tau, sa ne bucuri cu trickurile pe care le stii, sa glumim impreuna si sa-ti recomandam echipamentul cu care iti vei depasi limitele. Si pentru ca RONIX Rocks \m/ la achizitionarea unui echipament vei primi si o tura de wakeboard gratis! Yeaaaahhh!

Daca, in schimb, esti in cautarea cadoului perfect pentru cel mai bun prieten, e cazul sa ne dai un telefon, sau sa ne vizitezi si sa ne povestesti despre prietenul rider. Expertul Ronix iti va pune tot felul de intrebari cheie ce-ti vor face prietenul/prietena fericit/a in momentul cand va primi cel mai cool cadou din toata petrecerea.

De ce e “Expertul” expert? Expertul Ronix are o experienta in wakeboarding de peste 20 ani si a testat mai multe modele de boarduri decat ne-am imagina; iar de 7 ani testeaza anual toata gama de wakeboarduri Ronix. In plus e un tip simpatic ce te va face cu siguranta sa razi si sa te simti in apele tale imediat ce-l vei cunoaste sau ii vei da un telefon sa aflii … mmh…cam ce vrei tu despre wakeboarding :)

Cum il gasesc pe Expert? Daca intri pe pagina magazinului Ronix Wakeboards Romaniawww.RonixStore.ro o sa gasesti pe lateral o casuta cu titlul “Sfatul Expertului” si un numar de telefon. Suna-l!

De ce sa aleg Ronix? Alegi Ronix pentru ca este cel mai brund brand de wakeboarding din lume! Pentru ca este o companie condusa de cei mai buni rideri (Parks Bonifay, Danny Harf, Chad Sharpe, Emily Copeland Durham), pentru ca ei nu fac compromisuri si nu au concurenta si pentru ca TU meriti ce-i mai bun pentru tine! Simple as that!

In plus magazinul Ronix Wakeboards Romania are cele mai bune preturi din Europa, are pe stoc toata gama de echipament si iti ofera garantie la produsele cumparate.  Si mai e ceva … oamenii pleaca fericiti din magazinul Ronix :)

 

Comments

comments