HITCASE – carcasa waterproof pentru iPhone

Practicam sporturi extreme si ne place sa traim la limita fiecare moment, dar pana acum aveam o problema: telefonul! unde e telefonul? sa nu scap telefonul in apa. Toti riderii pe care ii cunosc si-au stricat cel putin un telefon din cauza apei, ori au scapat in lac unul, ori cineva i-a impins in apa cu telefonul in buzunar. E ca un ritual, in fiecare an :)

But not anymore! HITCASE este carcasa speciala pentru iPhone si este waterproof, dustproof, mudproof si snowproof. Este ideala pentru practicantii de sporturi nautice dar si pentru orice alta persoana care vrea sa-si tina telefonul in siguranta indiferent ca se afla pe lac, la munte, se da cu wakeboardul, kayakul, bicicleta sau face motocross. It’s like the Ironman suite for your iPhone.

In plus, daca esti frecvent vizitator de lacuri, mari si oceane, poti sa-l faci sa pluteasca, asa ca acum posibilitatile sunt nelimitate.

Ai un telefon pe care poti sa-l folosesti in orice conditii, ai un action cam cu care inregistrezi si postezi imediat pe retelele de socializare, iar in plus ai si o aplicatie care-ti arata cu ce viteza mergi, cat de inalt sari, ce forta G ai avut intr-un anumit moment, si o groaza de alte caracteristici.

Toate le gasesti in magazinul HITCASE.ro 

Comments

comments