Stand Up Paddle Radar Zephyr

Stand Up Paddle boarding

Stand UP Paddle sau pe scurt SUP este o alternativa deosebita pentru iubitorii apelor. Indiferent de anotimp, atata timp cat apa nu este inghetata, ai mereu la indemana, o forma interesanta de distractie sau de “navigatie”.

In 2013 Radar Skis a lansat Radar SUP Division si prima colectie de boarduri Stand Up Paddle. Am fost acolo, le-am testat pe toate si ce mi-a atras imediat atentia a fost usurinta cu care se deplasau pe apa si stabilitatea lor. Viteza de glisare, designul futurist si atentia la detalii au facut din SUP-urile Radar unele dintre cele mai cautate si indragite, atat de iubitorii de touring, race cat si de practicantii de SUP yoga.

In anii urmatori am testat mai multe boarduri de SUP apartinand diferitelor firme, dar nici unul nu se compara cu cele Radar.

Pentru 2016 Radar a lansat Stand Up Paddle-ul gonflabil Zephyr. Faptul ca este gonflabil, deci mult mai mobil ne da multiple posibilitati de folosinta in infinite locatii.

Radar Zephyr vine bine organizat intr-un rucsac ce contine:

– boardul

– pompa cu ceas de presiune

– padela care este ajustabila pe inaltime, dar si demontabila (ca sa nu-ti ocupe prea mult loc)

– cartea cu instructiuni

– kit de reparatie

Toate sunt perfect aranjate in rucsac si gata pentru urmatoarea ta aventura in tara sau peste hotare.

 

De mentionat ca SUP-ul este foarte usor de umflat, ceasul pompei iti spune exact cat aer trebuie sa bagi, iar supapa are o siguranta foarte desteapta care-ti inchide valva, imediat ce ai scos furtunul pompei nelasand aerul sa iasa.

SUP-ul Radar Zephyr se gaseste in magazinul WakeShop.ro – ei fiind Unic Distribuitor Autorizat RADAR in Romania.

Mai precis Zephyr-ul se gaseste aici :)

 

 

Comments

comments