Veste Ronix 2015

Veste wakeboard 2015

Cele mai bune veste din 2015 se afla in stoc in magazinul RONIX Wakeboards RomaniaRonixStore.ro

Sunt veste speciale pentru wakeboard. Asa ca orice model ai alege, ele te tin la suprafata si te salveaza in caz ca nu poti sa te misti foarte bine.

Am primit mai multe intrebari referitoare la vestele de impact si as vrea sa clarific un lucru: vesta de impact te tine la suprafata si poti sa plutesti relaxat in ea, fara sa te misti, deci nu are probleme de flotabilitate. Se numeste de impact pentru ca este gandita sa te protejeze foarte bine in momentul in care te lovesti de apa, dar la fel de bine ea iti asigura flotabilitatea. De obicei, este mai subtire si mai tare (ca si constructie), decat cea normala si este foarte buna in concursuri sau atunci cand vrei sa te dai relaxat pe apa si sa ai pe tine cea mai usoara vesta posibila. Stim cu totii ca orice gram in plus ne afecteaza inaltimea sariturilor :)

Este drept, vestele model Capella au o flotabilitate mai mare, si te tin foarte mult deasupra apei, si te protejeaza pe toate partile datorita constructiei cilindrice, iar eu personal le recomand pentru antrenament. Cand incerci un trick nou si la inceput, cum spunem noi, “iti rupi capu'” e bine sa ai cat de multa protectie posibila :)

Acum, intrebarea fireasca este: “si eu atunci de care imi cumpar?”

As recomanda tuturor celor carora nu le este frica de apa, sau care vor sa fie relaxati in timp ce practica sporturi nautice, sau care vor sa se simta bine indiferent ce fac, sa-si cumpere o vesta de impact. Este usoara, este foarte subtire si .. cool.

Celor carora le este putin sau mai mult frica de apa, celor carora nu au mai practicat niciodata sporturi extreme, sau care au o anumita teama de cazaturi, sau sunt mai precauti sau mai sensibili,  sau dimpotriva sunt foarte agresivi si de necontrolat – genul “kamikaze” sa-si cumpere o vesta model Capella. E spre binele lor :)

 

 

 

 

 

Comments

comments