Screen Shot 2015-05-13 at 20.53.10

Wakeboarding inapoi in X-Games!!!

Imediat ce am vazut ca MasterCraft a renuntat la Pro Tour m-am gandit ca pun ei ceva la cale. Era normal, MasterCraft seteaza standardele in wakeboarding si toti ne asteptam sa vedem care va fi urmatorul pas.

Vestea extraodrdinara este ca MasterCraft a facut echipa cu cei de la X-Games si a reintrodus wakeboardingul in acest extraordinar concurs/show. Si pentru ca ei sunt deosebiti vor face 2 show-uri despre care vom auzi mult timp:

1- The MasterCraft Throwdown – este un tip nou de competitie pe apa, in care se va lucra intens la depasirea limitelor si la progresul sportului nostru. Deasemenea, voci din interior ne-au spus ca pe langa concursul de wakeboard vor fi niste aparitii spectaculoase regizate de Gregg Godfrey – creierul ce se afla in spatele show-ului Nitro Circus. Deci asteptati-va la orice, unicorni zburatori si orice va mai trece prin cap! :)

Concursul va fi pe baza de invitatie, iar MC-ul va fi nimeni altul decat Parks Bonifay! Pana la aceasta ora stim ca au fost convocati:

– Danny Harf – medaliat cu aur de 4 ori in cadrul X-Games

– Shota Tezuka

– Massi Piffaretti

 

2- Real Wake Driven by MasterCraft – este a doua competitie ce va face parte din seria X-Games. Aceasta va consta intr-o serie de filmulete ce vor putea fi votate online, iar cel mai bun video va castiga. Mai precis se vor forma 8 echipe de wakeboarderi ce vor fi alesi dintre cei mai buni, iar aceste echipe vor lupta intre ele.

Asteptam cu nerabdare sa vedem cine va primi invitatie, care vor fi echipele si ce trickuri se mai pregatesc, dar pana atunci GO BIG!!!

 

Comments

comments