Love my Ronix Parks Camber

Wakeboardul care a schimbat regulile jocului

Inca de cand am testat pentru prima oara wakeboardurile Ronix 2014, in America, am avut un feeling deosebit. N-as putea sa exprim in cuvinte fericirea simtita cand m-am dat prima oara pe Parks-ul Camber, dar bucuria interioara s-a instalat inca de la primul metru facut pe apa. Se simte o diferenta extraordinar de mare intre un camber si un 3 stage sau un continuous rocker. Primul lucru simtit: este extraordinar de usor; al doilea: e “poppy” adica te face sa sari, sa sari si peste cel mai mic val, sa sari cat mai inalt si cat mai frumos, sa faci cele mai inalte sarituri din viata ta, te face sa te simti in siguranta, iti da curaj sa incerci cam orice vrei tu si daca il inveti este foarte iertator :)

Atat Ronix Bandwagon cat si Ronix Parks  sunt nemaipomenite, te fac sa te dai fara sa faci niciun compromis si te ajuta in momente cheie :) Zic acest lucru pentru ca acum aproape o saptamana printr-o intamplare stupida mi-am rupt un deget de la picior si cu toate ca doare destul de rau, Parks-ul meu ma ajuta sa nu simt nimic atunci cand ma dau! De ce? Pentru ca nu te solicita niciun pic, pentru ca indiferent ca sari pe heelside sau toeside pozitia ta este perfecta, relaxata si fata de alte boarduri ai greutatea centrata pe ambele picioare.

Mi se pare ca pasul facut de Ronix, odata cu introducerea wakeboardurilor camber este ca un salt cu 10 ani in viitor. S-au schimbat regulile jocului si acum totul a posibil!

Sfatul meu: cumpara-l din RonixStore.ro cat inca mai este in stoc!

Happiness after the session

Comments

comments